26 Temmuz 2013 Cuma

Oto Alarm Sistemleri

Oto Alarm

PowerMax ® tam, bir kablosuz ev güvenlik sistemi oto güvenlik ve aydınlatma klima ve cihazlar için - sayesinde kullanıcılar kendi ev ya da ofis, oto alarm, ortamında tüm sistemleri yönetmek sağlar. Bu duman, gaz erken uyarıları ile endüstri lideri saldırı tespit birleştirerek ve sel huzur teşvik etmektedir.

Gelişmiş özel teknolojisi yapar PowerMax oto alarm sistemleri ortamlarda geniş bir yelpazede için tercih edilen yönetim çözümü -. çocukların ve evcil hayvanların ya da bağımsız yaşlılar ile evler de dahil olmak üzere PowerMax kullanıcılar tam olarak alarm güvenlik sistemleri ev veya ofis kullanıcı dostu tuş takımı ile, bir bilgisayar programı ya da herhangi bir uzak kontrol etmenizi sağlar tuşlu ya da cep telefonu. Komutları sezgisel öğrendim ve kolayca alarm fiyat listesi sesli ister bir simge tabanlı kullanıcı arayüzü sayesinde, geri çağırır. Yüksek performans özellikleri, basit kurulum ve sezgisel hale kolaylığı-of-kullanımı PowerMax sektörün seçkin alarm fiyat listeleri ev yönetimi çözümü.

Çok yönlü Anasayfa Koruma Seçenekleri
Bu kablosuz güvenlik, kontrol ve ev otomasyon sistemi Visonic ekipmanları hemen hemen herhangi bir kombinasyonu ile, en fazla 30 bölgeleri korur. Kablosuz alarm sistemleri Bu da dahil olmak üzere algılama cihazları alarm sistemleri nasıl çalışır son derece geniş, destekler alarm sistemi kurulumu nasıl yapılmaktadır pasif kızılötesi (PIR) ve evcil hayvan-immün hareket dedektörleri, cam-break, gaz, duman ve sel dedektörleri ve kapı / pencere manyetik kontaklar.

Durumunda bir tehdit algılandığında, PowerMax otomatik olarak aynı anda önceden programlanmış özel telefon ve / veya çağrı cihazları için dijital ve sesli uyarılar verici, izleme istasyonuna bir rapor verir. İki yönlü ses iletişimi bir çocuk veya yaşlı ikamet alarm sistemleri nasıl çalışır
yardımcı olmak için uzaktan ev sahibi sağlayan, başlatılabilir.

PowerMax Özellikler:
Komple ev kontrol çözümü - 30 bölgeye kadar yönetir
Dedektörler desteklenir: PIR ve evcil hayvan-immün hareket dedektörleri, cam-break, sel, duman ve gaz dedektörleri, kapı / pencere manyetik kontak, vb
Aşağıdakilerden herhangi birini Olay raporlama: izleme istasyonu, çağrı cihazları, telefonlar
Iki yönlü ses iletişimi isteğe bağlı olay tetiklenen başlangıç
Yaşlı ve çocuklara yardım kolaylaştırır
Esnek programlama seçenekleri
Uzaktan, mobil veya içi kontrolü
Sezgisel grafik ve sesli kullanıcı arayüzü
Hızlı, kolay, karışıklık-ücretsiz kurulum

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder