29 Temmuz 2013 Pazartesi

Dsc Alarm Güvenlik Sistemleri


Eğer ideal iç / dış mekan kamera oluşturmak için olsaydı, bu kadar yakın gelirdi. CD33WHR-2 dome güvenlik kamera, hava olan saldırılara karşı dayanıklı ve özellikleri otomatik 24x7 gözetim için kızılötesi aktive. Bu kamera muhafazası sökmeye veya IR aydınlatıcı geri yansıması endişe gerek kalmadan hemen hemen her yönde, herhangi bir zamanda, noktası ayarlamak için kolaydır.

Kamera boyutu ve çok küçük bir dome kamera, şekli olduğunu, ancak çok yönlü taret tarzı sistemi daha hızlı yükler ve daha kolay ayarlamalar sayesinde sağlar. Tamamen dsc güvenlik sistemi karanlıkta 65 m IR aralığı, çözünürlük 540 satır ile birleştirin ve her şey dia küçük bir 3.7 olun. yüksek x 3.25, ve hemen hemen her yer için ideal bir açık kamera var.

Bu dome kamera özellikle genel bina güvenlik, ya da dayanıklı bir hava kamera gerekli olabilecek herhangi bir alan için uygundur. Onun gizli boyut, renk ve dsc alarm güvenlik sistemleri şekil de çatıların arifesinde altında konut tesisler için, ya da duvarların tarafında mükemmel bir çözüm yapmak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder