26 Temmuz 2013 Cuma

Alarm Fiyat Listesi

Gelişmiş Ev Güvenlik ve Yönetim Sistemi

PowerMax ®  + sayesinde kullanıcılar kendi ev ya da ofis ortamında tüm sistemleri yönetmek sağlayan bir all-in-bir, kablosuz ev güvenlik sistemi - güvenlik ve aydınlatma klima ve cihazlar için. Bu duman, dsc alarm fiyatları listesi, gaz erken uyarıları ile endüstri lideri saldırı tespit birleştirerek ve sel huzur teşvik etmektedir. PowerMax +  ev sahibi güvenlik fonksiyonları yeniden programlamak, sistemin durumunu doğrulamak sağlar, ve hatta ev aletleri ve aydınlatma kontrol - her yerde ve her zaman. Işten, tatile, hatta alarm fiyat listesi kullanıcı dostu tuş takımı, bir bilgisayar programı ya da herhangi bir uzak tuşlu ya da cep telefonu yoluyla seyahat, ev sahibi sırasında.

Esnek yapılandırma yapar alarm sistemleri  PowerMax + geniş bir uygulama çeşitli için tercih edilen çözüm - çocuk ve evcil hayvan ya da bağımsız alarm sistemi yaşlılar ile evler de dahil olmak üzere. Diğer önemli yönetim yetenekleri birden alarm sistemi fiyatları fazla günlük rutinleri otomasyonu için gelişmiş zamanlayıcı ve ev içinde ve dışından kamera cctv erişilebilir bir sesli mesaj merkezi bulunmaktadır.

Bu yüksek performans özellikleri, kamera kurulum montaj basit kurulum ve sezgisel kolaylığı-of-kullanımı ve kanıtlanmış güvenilirlik yapmış var PowerMax + montajcılar, ev sahibi, izleme şirketleri ve ulusal yarar seçimi. 80'den fazla ülkede ailelerin yüz binlerce evlerini korumak için Visonic PowerMax sistemlerine güveniyor.

Çok yönlü Anasayfa Koruma Seçenekleri
Bu kablosuz güvenlik, kontrol ve ev güvenlik sistemleri otomasyon sistemi Visonic ekipmanları hemen hemen herhangi bir kombinasyonu ile, en fazla 30 bölgeleri korur. Kablosuz pasif kızılötesi (PIR) ve evcil hayvan-immün hareket dedektörleri, cam-break, gaz, duman ve sel dedektörleri ve kapı / pencere manyetik kontaklar: Bu da dahil olmak üzere algılama cihazları son derece geniş, destekler.

Durumunda bir tehdit, algılandığında  PowerMax + aynı anda önceden programlanmış alarm güvenlik fiyat listeleri özel telefon ve / veya çağrı cihazları için dijital ve sesli uyarılar verici, otomatik olarak sorunları izleme istasyonuna bir rapor. İki yönlü ses iletişimi bir çocuk veya yaşlı bina güvenlik sistemleri ikamet yardımcı olmak için uzaktan ev sahibi sağlayan, başlatılabilir.
 
PowerMax + Özellikleri:

Uzaktan ev yönetimi - alarm, ışık, beyaz eşya, A / C - telefon, hücresel veya internet bağlantıları üzerinden
Hızlı ve kolay kurulum, kolay ve rahat programlama seçenekleri
Komple ev kontrol çözümü - 15 elektrikli cihazlar için durum güncellemeleri ve kontrolleri sağlar
Dedektörler desteklenir: PIR ve evcil hayvan-immün hareket dedektörleri, cam-break, sel, duman ve gaz dedektörleri, kapı / pencere manyetik kontak ve daha fazlası
Olay raporlama: izleme istasyonları, çağrı cihazları ve kullanıcı telefonu
Ses kayıt / oynatma için standart ve uzaktan erişim ile Aile mesaj merkezi
Uzaktan başlatılan hands-free iki yönlü ses iletişimi
Anne babası çalışan modu eve bir çocuğun varış ebeveynleri bilgilendirir
Dil uyum ile sezgisel metinsel ve sesli kullanıcı arayüzü
Uluslararası standartlara ve yönetmeliklere tam uyum

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder