26 Temmuz 2013 Cuma

Alarm Sistemi

İletişim Seçenekleri ile ultra kompakt Kablosuz Güvenlik

PowerMax ® Express ev sahibi ve profesyonel montajcılar gerektiren tüm güvenilirlik ve özellikleri içeren bir kablosuz ev güvenlik çözümüdür. Son alarm sistemi, derece küçük, kablosuz kontrol paneline üstün işlevsellik ambalaj, PowerMaxExpress alarm güvenlik sistemleri nedir nelerdir işlevsellik ve uygun fiyatta ideal bir kombinasyon sağlar ve montajcılar müşterilerinin en geniş aralığının ihtiyaç ve bütçelere uygun bir ev güvenlik çözümü sunmak için çok yönlülük verir. kendi arasında Benzersiz büyüklük sınıfı, bu küçük, kendi kendine yeten paneli standart bir dahili PSTN iletişim vardır ve iç alarm montaj eklemek için esneklik sağlar GSM / GPRS ve Geniş Bant * haberleşme modülleri. Çözüm daha fazla güvenlik ve ev kontrol alarm bayilikler dsc yüksek alarm bayilikler düzeyde sunan kapsamlı bir ev güvenlik çözümü alarm güvenlik nedir sağlamak için geniş bir aksesuar yelpazesi ile uzatılabilir.

Kompakt ve aerodinamik tasarımı ile, PowerMaxExpress kontrol paneli duvara neredeyse görünmez ve herhangi modern bir dekora sığar. Buna ek alarm kamera sistemleri olarak, işletme, kayıt ve programlama kolay görünüm LCD ekran ve simge tabanlı tuş takımı ile kolay anlaşılır.

PowerMaxExpress en uluslararası standartlara uyumlu ve maksimum güvenilirlik ve performans sunar. Gelişmiş güvenlik özellikleri kaza veya alarm fiyat listesi sabotaj gelen PCB board koruması, kısa devre çıktı koruma ve güncel dalgalanmaları ve son derece güvenilir radyo yayınlar kolaylaştırmak için bir çeşitlilik anten ile iki yönlü bir iletişim alarm fiyatları sistemi içerir.

PowerMaxExpress Özellikler:

All-in-one, kendi kendine yeten paneli
Şık, ultra kompakt tasarım, herhangi bir dekor uygun
Çok yönlü iletişim yetenekleri:
PSTN iletişim Dahili
Merkez istasyona maksimum alarm raporlama güvenilirlik için dahili GSM / GPRS ve / veya Geniş Bant * haberleşme modülleri Kolay ekleyebilir ve yedekleme standart PSTN hatları için
Sezgisel simge tabanlı tuş takımı ile kolay kurulum ve kullanıcı dostu işletim
Kablosuz çevre birimleri pazarında lider aralığı
Çeşitlilik anten ile iki yönlü RF sistemi
FCC, CE ve EN50131 sınıf 2: dahil olmak üzere, en fazla uluslararası standartlar ve düzenlemelere uygun şekilde tasarlanmıştır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder