26 Temmuz 2013 Cuma

Alarm Sistemleri

All-in-one Profesyonel Sınıf Kablosuz Güvenlik 

PowerMaxComplete kamera özellikle birçoğu standart PSTN ağ kesiliyor konut ve küçük ofis müşterilerine, alarm sistemleri, ihtiyaçlarına cevap vermek için tasarlanmış profesyonel kalitede kablosuz güvenlik sistemi ve kişisel güvenlik sistemleri çözümüdür.

PowerMaxComplete bir, tek bir modüler ve düşük maliyetli kablosuz alarm fiyatları paneline iletişim, yapılandırma ve genişletme seçenekleri tam kapsamlı paketleri. Dahili iç PSTN iletişim ve modülleri yapmak kolay ekleme PowerMaxComplete müşterilerinin çeşitli çeşitli ihtiyaçları ve bütçeleri ile mükemmel uyumlu.

İç ekleme alarm güvenlik yeteneği GSM / GPRS ve / veya Genişbant IP * haberleşme modülleri GPRS, GSM ve SMS iç fazlalık kolaylaştırarak alarm sistemleri merkez güvenlik alarm sistemleri fiyatları istasyona olayların sunumunda maksimum güvenilirlik sağlar. Bu ek haberleşme kamera sistemi modülleri de birincil iletişim veya bir hırsızlık girişimi sırasında ağ hatası veya hat sabotaj durumunda PSTN için bir yedek olarak kullanılabilir.

PowerMaxComplete en profesyonel mimari hızlı ve basit kurulum ve kolay kullanım sağlar. Bu sezgisel programlama, dirsek duvara bağlı iken montajcılar periferik işlevsellik kayıt ve test etmek için sağlayan bir ana ünite inşaat, ve çok daha fazlası için kolay bir görünüm LCD ekran ve simge tabanlı tuş takımı bulunuyor. Bu, birlikte bu PCB board kaza veya sabotaj koruma ve iç tam korumalı güç kaynağı ekleme seçeneği gibi özelliklerle, yüksek güvenilirlik kamera sistemleri ve kolaylığı kullanım mükemmel kombinasyonu oluşturun.

PowerMaxComplete Özellikler:

Çok yönlü iletişim yetenekleri:
Dahili PSTN iletişim.
Merkez istasyona iç GSM / GPRS ve / veya IP maksimum alarm raporlama güvenilirlik için * haberleşme modülleri Kolay ekleyebilir ve yedekleme standart PSTN hatları için.
Ses işlevsellik seçeneği (üretim düzeyinde): iki yönlü ses iletişimi, ses istemleri ve aile mesaj merkezi.
Opsiyonel yakınlık okuyucu hızlı kurma ve bir Keyfob için gerek kalmadan sevdiren sağlar.
1 PGM çıkışı, 2 ek kablolu bölgeleri, 1 kablolu siren çıkışı ve Konuşma Kutusu arayüz eklemek için genişleme modülü.
Harici veya dahili (tam korumalı) güç kaynağı seçimi.
Çeşitlilik anten ile iki yönlü RF sistemi son derece güvenilir radyo iletişimi kolaylaştırır.
3 bölüm ve çok sayıda ortak kullanım alanları (İsteğe bağlı) kadar destekler.
Kolay görünüm LCD ekran ve tuş takımı simge tabanlı.
Yedek pil - Birden fazla çevre birimleri sağlar ve aynı zamanda iç yedekler
GSM / GPRS / IP modülü.
FCC, CE ve EN50131 sınıf 2: dahil olmak üzere çoğu uluslararası standartlara ve yönetmeliklere tam uyum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder