27 Haziran 2012 Çarşamba

DSC PC1808 İçin Alarm Nasıl Değiştirilir


DSC PC1808 hareket dedektörleri ve giriş sensörleri ile donatılmış bir ev alarm sistemidir. Bu sistem kolay ve hızlı erişim sağlamak için ev içinde merkezi bir tuş veya birden fazla tuş takımı ile yüklü seçebilirsiniz. Alarm bir anahtar veya iki dokunuşla alarm ayarlarını değiştirme yeteneği vardır. Hiçbir yanlış alarm başlatıldığı ve evinizin doğru korunduğundan emin olmak için ayara gelen nasıl değiştireceğinizi öğrenmek için önemlidir.

  1. Iki saniye süreyle "Away" tuşuna basarak Kol alarmı. Giriş kodunuzu girin ve yıldız düğmesine basın. Silahlı ve hazır göstergeleri yanar. Silahlı göstergesi küçük bir kilit gibi görünüyor ve hazır göstergesi bir onay işareti olduğunu.
  2. Eğer binaya girmeye sistemi disarm. Sizin dizisi kodu girin; ışıklı silahlı ışık şimdi sistem devre gösteren sönecektir.
  3. Kısmen silahlı ayarı alarmı değiştirin. Bu ayar, hareket sensörleri silahsızlandırılması ancak kapı ve pencere silahlı devam edecektir. Basın ve tutun "Stay" tuşuna iki saniye sonra giriş kodunuzu girin. Sistem kod sinyallemek için sesi kabul edildi olacaktır. "Silahlı" ve "Bypass" göstergeleri tuş takımı ekranda yanacaktır. Bu sistem ancak bazı yönlerini atlanır arm edildiğini gösterir.
  4. Bir numaralı sonra yıldız basarak "Gece" moduna "Stay" kısmen silahlı modundan değiştirin ve. Bu tam otomatik sistem arm olacaktır. Özel dizisi kodunu girerek yüklü hiçbir tuş takımı her zaman sistemi Disarm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder