27 Haziran 2012 Çarşamba

DSC 1500 Alarm Master Kod Geri


Bir ev alarm sistemi güvenlik duygusu sağlamak, hırsızlık ve yangın sizin evinizi korumak için yardımcı olabilir. Bir master kod ev güvenlik alarm yükleyicisi tarafından kullanılan ve her biri genellikle yükleyici özgüdür.
DSC 1500 Alarm Master Kod Geri
Master kod silahlandırmak ve silahsızlandırılması sistemi, yanı sıra ek erişim kodları programlama ve diğer özellikleri değiştirmek için kullanılan dört basamaklı bir koddur. Master kod gelecekte ihtiyaç duyulması durumunda kurulum şirket tarafından tutulur. Ayrıca ona erişmesi gereken sadece durumda güvenli bir yerde master kod yazmalıyız. 
DSC 1500 Alarm Master Kod Geri

  1. Basın * 8-1500 veya programlama moduna girmek için tuş takımında * 8-1550. Sistem bip sesi değil, panel önceden programlanan kodlarının tümünü temizlemek için sert bir reset gerektiriyor.
  2. Sisteminin bir hard reset yapmak için tüm gücü kesin. Bu master kodu da dahil olmak üzere, önceden programlanan kodlarının tümünü sıfırlamak olacaktır.
  3. En az on saniye için kesilir güç bırak.
  4. 10 saniye sonra arkasındaki güç açın. Sistem sıfırlandıktan sonra, varsayılan değerleri tüm restore edilecek. Ana şifre de 1234 sıfırlanır.
  5. 1234 basın ve girin. Bu sıfırlama ana yükleyici kodu altında programlama moduna girmek için izin verecektir. Bunu yaptıktan sonra, gerekli kodları reprogram olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder