27 Haziran 2012 Çarşamba

DSC 1550 Alarm Programlama



DSC 1550 alarm sisteminin birincil amacı bir gürültü yayan ve silahlı çevre ihlal durumunda güvenlik bildiren davetsiz misafirlerden evinize korumaktır. Cihazınızı kurma üzerine, bazı temel işlevleri programlamak hakkında birkaç soru olabilir. Birkaç basit adımları izleyerek hızlı ve verimli cihazınızın programlama olacaktır. Siz seçtiğiniz yeni bir master kod için geçerli ana kodunu değiştirebilirsiniz, sisteme programın ek güvenlik kodları, kodları kaldırmak ve atlamak için bölgeleri seçin.

  1. Sola tüm yol aşağı ocated dördüncü düğmesi - - "5" tuşuna - İlk "*" tuşuna basarak yeni bir master kod için geçerli ana kodu değiştirin bulunan ikinci düğme aşağı ve sağdan ikinci - Kurulum üzerine seçilir ve daha sonra geçerli ana kod.
    Alarm panelinin üst aşırı sol köşesinde bulunan - "1" düğmesine basın.

    Yeni bir master kodu seçin. İstendiğinde kodunu girin. Bu dört basamak oluşan ve ardından kılavuzdaki numarasını yazın, yani bunun bir rekor olacak edilecektir.

    "Hazır" moduna geri getirmek için alarm - sağındaki yukarıdan dördüncü düğmesini basılı bulunan - anahtar "#" itin.
  2. Önce master kod girerek 1550 içine Programı ek güvenlik kodları.
    "*" Tuşu, "5" tuşu ve ana kodu girin itin.

    Size kod ezberlemek istiyorum kod listesi numaraya basın. 2, 3, 4, 5 veya 6 seçebilir. Number 1 master kod listesi numarası aittir.

    İstendiğinde ek kod numarasını girin. Belirtilen liste numarasını yerine Eski kodları girilen yeni kod numarası ile silinir ve değiştirilir. Onları unutmamak şekilde, kılavuzdaki sizin ek kod numaraları yazın.

  3. Artık kullanmayın ya kurtulmak istiyorum ek kodları kaldırın.
    Sonra kod numarası rütbesi belirtmek için, ve "****" - 2, 3, 4, 5 veya 6 - "*" tuşu, "5" tuşuna, ana kod, liste kod numarası konuş kodu iptal etmek.

    Alarmın hazır menüye dönmek için "#" tuşuna basın.
  4. Program panikletti sektör kalanı donanmış iken panikletti alanının bir parçası boyunca geçirilerek ve hareketine izin vermek için alarm içine "Bölge atlama" a.
    "*" Tuşu, "1" tuşuna, ardından silahsızlandırma istediğiniz bölgeyi sayısı itin. Programlanmış kadar altı bölge numaraları vardır, bu yüzden 6 arasındaki bölge 1 girin. Her bölge programlama üzerine belirtildi.

    Bir ışık silahsız bölge yanında yanar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder