27 Haziran 2012 Çarşamba

DSC Alexor Kablosuz Alarm Sistemi Nasıl Kurulur?

Ev alarmları standart bir ev özelliği ve pek çok alanda bir zorunluluk haline gelmiştir. Onlar en yeni evleri ile bir de özellik olarak gelir ve onlar olmadan inşa edilmiş evlerin sahiplerinin talebi karşılamak için acele bunları yükleyin güvenlik şirketlerinden tutun. İnşaat sonrası yüklü bu sistemler için en büyük dezavantajı tamamlandığında, tüm sondaj ve mevcut yapısı ile oynamalar. 


Neyse ki, Alexor teller çalıştırmak ve kapı ve pencere çerçeveleri delik ihtiyacını ortadan kaldıran bir kablosuz alarm sistemi yapar. DSC Alexor Kablosuz Alarm Sistemi çok daha kolay bir kurulum ve gerekli her türlü alarm özelliği bulunmaktadır. 

  1. Kurulum şemaları gözden geçirin ve gerekli kurulum araçları toplamak. Size Alexor kablosuz sistemin ana kontrol ünitesi monte etmek isteyen duvar bulun ve duvar standart bir elektrik prizine sahip olduğundan emin olun. Onların yerleri işaretleme sonra dört montaj delikleri önceden delmek için matkap ve bit kullanın.
  2. Merkezi kontrol ünitesi arka plastik ön kapağını çıkarın. Tel kanaldan ve her nereye gittiğini belirten etiketler olmalıdır kontrol ünitesi terminal blok içine AC güç kaynağı ve telefon hattı güzergahı. Kapak halen çıkarılmış olarak, ünitenin montaj delikleri bulmak. Duvara merkezi kontrol ünitesi güvenliğini sağlamak için, ünite ile birlikte dört vidayı kullanın.
  3. Kendi yuvasına konnektörü basarak DSC Alexor ünitenin pil bağlayın. Pil bağlamak için gerekirse şemaya bakın, ve pil tam bağlandığından emin olun. Arka plaka dış kenarı takarak ve alttan yerine geri takarak ön plastik kapağını tekrar takın.
  4. Birim açılıyor, onun prize AC güç fişini takın. Tuş takımı Al. Tuş takımının sol alt pil yuvası erişmek için ters çevirin. Doğru konumda dört adet AA pil takın. Pil bölmesinin üzerine kapağını geri çekin. Birim ters çevirin ve üç saniye * ve 1 düğmeleri bastırın ve basılı tutun. DSC Alexor ekran yanar, sistem içine kayıt sağlamaktır.
  5. Mesajı görmek için bekleyin, kayıt tamamlanmıştır söyler hangi "WFKP, Başarılı Kaydı". Uygun bir alanda bir duvar bulup duvara tuş takımının tabanı yerleştirin. Ped düz olduğundan emin olun ve duvara tuş takımı vida olacak tuş takımı tabanı üzerinden delikleri işaretleyin. Duvara tabanı takmak için vidaları kullanın.
  6. Tabanı üzerine DSC Alexor tuş takımı takın. Sistem tuş takımı bir "Kol hazır" mesajı vermek gerekir. Kurulum talimatlarını bakın ve tuş takımı üzerinden ana kontrol ünitesine sistemin kablosuz bileşenleri kaydetmek için komutları izleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder