27 Haziran 2012 Çarşamba

DSC Hareket Dedektoru Bağlama


DSC hareket dedektörleri bir bina ya da evin içinde hareket algılamak için bir DSC alarm paneli eklenebilir. Onlar hareketi algılar ve alarm açma gelen Evcil önlemek için mikrodalga teknolojisi ile infrared teknolojisi birleştirmek için kızılötesi sensörleri kullanır.

  1. Dedektörleri de sistemini aktive neden olabilecek herhangi bir elektriksel parazite engelleyebilirsiniz. DSC Hareket dedektörünün bazı modellerde de bir saldırganın bir pencereden giriş kazanmak için çalışır. Durumda cam kırılma sesi algılar
  2. Alarm panelinin bulunduğu yere tel aday olacağını söyledi noktada, hareket dedektörü monte edin.
  3. Lütfen alarm paneli ve duvar onları çıkarıp üzerinde "AC" etiketli noktada bağlı herhangi bir kablo kaldırarak alarm sistemi tüm güç kaynaklarıyla bağlantısını kesin. Pil yedekleme ve sisteme bağlı herhangi bir telefon hattı bağlantısını kesin.
  4. Içinde dört küçük teller açığa çıkarmak için hareket dedektörü telin ucunda kapsayan 1 ile 2 inç sıyırın. Iletken uçları ortaya çıkarmak için dört küçük teller her off kapsayan yaklaşık 5 mm sıyırın.
  5. O "AUX KIRMIZI" veya "AUX +" sizin alarm paneli üzerindeki diyor yerin üstündeki vidayı gevşetmek için düz tornavida kullanın. Vida altında kırmızı telin ucunu hafifçe sıkın.
  6. "AUX" - "AUX SİYAH" veya etiketli vidasını gevşetin ve alarm paneli üzerindeki vida altında siyah tel takın. Tel takılı bir kez sıkın.
  7. Eğer ilgili "COM" vida yanı sıra için hareket dedektörü bağlamak istediğiniz bölge için vidayı gevşetin. Orada her iki bölge için bir "COM" bağlantı noktası ve onu karşılık iki bölge arasında yer almaktadır.
  8. "COM" ve kullanmaya karar bölgeyi vida altında sarı tel etiketli vida altında yeşil tel yerleştirin. Yerde teller sabitlemek için vidalar hem Sıkma.
  9. Sistem ve güç bu kadar güç, yedek pil ve telefon hatları yeniden bağlayın. Sizin hareket dedektörü güç ve programlama için hazır olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder