27 Haziran 2012 Çarşamba

Dsc Alarm Sistemi Programlama

DSC alarm sistemi bir gürültü yayan ve güvenlik sorunlarında haber vererek istenmeyen davetsiz misafirlerden iş yerinizi veya evinizi koruyacaktır. Cihazınızı yüklemeden sonra, onun programlanabilir seçenekleri hakkında bazı sorular olabilir. Bazı basit adımları izleyerek ve kendi bakım işleminizi size az zaman, verimlilik ile cihazınızın programlama olacaktır. Dsc alarm sistemi programlama Alarm sistemi içine 16 erişim kodları kadar programlayabilirsiniz, sizin ekran parlaklığını ve kontrastını ayarlamak ve zil ses yüksekliği ayarlanabilir.
dsc alarm sistemleri programlama
Dsc Alarm Sistemleri Programlama
  1. 1 İlk tuş panel kapı açarak alarm sistemi 16 erişim kodları Program. Panelin sağ veya sol dudak içine parmak kayma ve aşağı çekme, tuş takımı ortaya.
  2. Tuşu "5" sonra numaralı tuş takımı üzerindeki "7" anahtarı altında bulunan - ve - "4" ve "6" tuşları arasındaki numaralı tuş takımı üzerinde bulunan "*" tuşuna basın. Daha sonra girmeniz istenecektir "Master Erişim Kodu." Bu sizin ilk kurulum üzerine seçtiğiniz bir koddur. Daha sonra kilit simgesi ekranda göreceksiniz.
  3. Eğer ek erişim kodu kaydetmek istiyorum üzere iki basamaklı bir sayı seçin. 1 ve 16 arasında bir sayı seçin. Örnek olarak, erişim kodu atama sayısı olarak 5 belirlemek için, "0" ve iki rakam girin "5."
  4. Seçtiğiniz dört haneli erişim kodu girin, sonra anahtar "#" tuşuna basın - numarasını kaydetmek ve çıkmak için - Numaralı tuş takımı üzerindeki "9" tuşuna altında bulunan.


Kontrast / Parlaklık ayarlama

  1. "3" tuşuna aşağıda sayılı tuş takımı üzerinde bulunan - ilk önce "6" tuşuna "*" butonuna basarak, tarafından ekranın parlaklık veya kontrast ayarlamalar yapın.
  2. İstendiğinde dört haneli master kodu girin. Seçmek için "*" itin "Kontrast" ya "Parlaklık" ya da vurgulamak için ve - numaralı tuş takımının sol tarafında bulunan - "Doğru" ya da "Sol" tuşlarını kullanın.
  3. Seviyeleri yukarı veya aşağı hareket ettirmek için "Sol" ve "Sağ" tuşlarını kullanarak "Parlaklık" ayarlayın. Dört parlaklık düzeylerinden birini seçin. Daha düşük bir seviyede numarası parlaklık düşürecektir ise yüksek seviyedeki sayı, parlaklık çıkaracağız.
  4. 10 kontrast ayarı seviyeleri arasında gezinmek için "Sol" ve "sağ" tuşlarını kullanarak "Kontrast" ayarlayın. Yüksek numaralı seviyeleri kontrastı artırır ise düşük numaralı düzeyleri, kontrast düşürecektir.
  5. Her iki ayar memnun kaydetmek ve çıkmak için "#", itin.


Buzzer Seviye ayarlama

  1. Buzzer hacminin 21 seviyelerinden seçin.
  2. Tamamen buzzer devre dışı bırakmak için "00" seviyesini seçin. Sonra "*", "6" ve master kodu itin. ", Sesli Kontrol" sonra itin vurgulamak için "Sol" ya da "sağ" seçici düğmeleri itin "*."
  3. Tercih ettiğiniz zil ses seviyesini seçmek için "Sol" ya da "sağ" düğmelerini kullanın. Kaydetmek ve çıkmak için "#" itin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder