27 Haziran 2012 Çarşamba

DSC 832 Alarm Varsayılan Ayarları


DSC 832 alarm paneli birçok kişiselleştirilebilir özellikleri oluşan bir alarm sistemidir. Bu 32 kablolu veya kablosuz bölgeye kadar genişletilebilir 8 on-board, programlanabilir bölge vardır. Bu kadar 14 çıkışlarına genişletilebilir 2 PGM çıkışı vardır.

Bu alarm sistemi ayrıca 8 denetimli tuş takımı bağlanabilir ve 72 farklı kullanıcı kodları programlayabilirsiniz sağlar. Bu alarm sistemi izleme ve alarm sistemini devre dışı bırakmak veya etkinleştirmek gerekir birçok kullanıcı gereken birçok bölge var yapılar için idealdir

Talimatlar Donanım üzerinden
  1. Lütfen alarm sistemi olan güç kablosunu prizden çekin ve yedek pil. Lütfen alarm paneli olacak hiçbir güç kesinlikle var olduğundan emin olun.
  2. Bölge 1 terminal ve PGM 1 terminalde bağlı herhangi bir kablo dışarı atın.
  3. Bölge 1 terminaline tel küçük bir parça ve PGM 1 terminaline diğer ucunu kısa oluşturmak için bir ucundan dokunun. Sadece tel ikinci bir veya iki dokunmadan bırakın.
  4. Eğer sistem kısa devre için kullanılan tel çıkardıktan sonra alarm sistemi geri güç takın. Bölge 1 ışığı yanar varsayılan tamamladığını gösteren olmadığını kontrol edin.
  5. Geri Zone 1 ve PGM 1 terminalleri içine sistem ve plug orijinal tellerine güç çıkarın.
  6. Sisteminize güç ve yedek pil takın. Sisteminiz şimdi güç varsayılan fabrika ayarları yedeklemek olacak.

Tuş takımı ile

"* 8" yazarak yükleyici programlama modu ve yükleyici kodunu girin. Program ışık programlama modunda olduğunu göstermek ve silahlı ışık girilecek bir bölüm kodu bekliyor göstermek kalacaktır yanıp söner.

Tuş takımında kodu "999" girin ve daha sonra ikinci kez girin. Bu bir fabrika başlatmak için kullanılan koddur. Bu bir önlem olarak iki kez girilir.

Varsayılan yürütmek ve sıfırlamak için sistem için bekleyin. Tuş takımı başka bir bölüme kodu kabul etmeye hazır olduktan sonra, varsayılan tamamlandı ve sistem fabrika ayarlarına dönmüştür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder