27 Haziran 2012 Çarşamba

Talimatlar Dsc Alarm Sistemi

Aslında bina ya da işyeri görünmez bir lazer tarafından korunur. Alarm algılayan ve tetiklenen dsc alarm sistemi kolluk kuvvetlerine durumu acil olarak haber verir. Hırsız bir açıklıktan çıktığında, alarm sistemi devreye giriyor.
  1. Profesyonel bir DSC yükleyici Hire. DSC Güç 832 alarm sistemi kontrol paneli, tuş takımları, sensör ve dedektörler ile birlikte geliyor. Sadece lisanslı DSC güvenlik profesyonel doğru yüklemek veya sistemi onarmak için nitelikli.
  2. Erişim kodları bilin. DSC alarm sistemi bir ana kod, 2 bölüm ana kodları, 2 baskı kodları ve 32 düzenli erişim kodları oluşan 37 kodlarına sahiptir. DSC yükleyici göre, erişim kodları sayısı 4 ya da 6 haneli olabilir. Yanlış kodları, buzzers ses için ve yeniden girmek erişim kodları gerekir. Doğru kodu takıldığında, tuş takımı uyarı sönecek ve alarm silahlı ışık parlatacak.
  3. Endişe verici modları ile tanışın. Bunlar, "Away" arm, "Sesli çıkış hatası", "Stay" kurma, "Hızlı kol" ve "giriş gecikmesi olmaksızın Kurma" dir. Sen LED veya LCD keypad birini kullanarak sistemi arm edebilir.
  4. Alarm sistemi silahlandırmak için bütün kapı ve pencere kapatın. Hazır ışığı açıksa, o pencere ve kapılar kapalı olduğu anlamına gelir ve alarm sistemi ayarlamak hazırdır. Erişim kodları yumruk. Eğer seçtiyseniz, hareket sensörü bölgeleri ile alarm sistemleri, hiçbir hareket yoktur oluşur emin olun.

Belirlenen giriş giriyor ve kişiselleştirilmiş erişim kodunu delme sistemi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder