27 Haziran 2012 Çarşamba

PGM Çıktıları Programlama Dsc Alarm Sistemi

Bir olay meydana geldiğinde DSC alarm sistemi PGM çıkışı aktive eder. Sen bir çıkış tetiklemek istiyoruz hangi olay programlayabilirsiniz. Çıkışı, genellikle bir elektrik akımı meydana gelir. Bir çıkış tetikleyen birçok etkinlik Bazı sistemi silahlı olma veya hile karıştırmak, gidiyor hırsız alarm vardır. PGM çıkışı biri kullanımı çok Alarm çaldığında o ışık ya da siren için aktive edici elektrik akımı gönderir., Bir ışık ya da siren bağlamak olacak
  1. Yükleyici programlama "* 8" yazarak modu ve sonra montajcı kodu girin.
  2. PGM çıktı opsiyonu programlama moduna girmek için tuş takımı üzerindeki "009" yazın.
  3. Ilk PGM1 çıkışı tetikleyebilir istediğiniz olayın iki haneli kodu girin, sonra PGM2 çıkış ikinci tetiklemek istediğiniz olayın iki haneli kodu girin. Eğer PGM, Tuş takımında türü "00" tetikleyecek bir olay istemiyorsanız. Örneğin, "00 05" girerek PGM1 devre dışı bırakır ve alarm arm edildiğinde çıkış PGM2 neden olur.
  4. "#" Tuşuna ve daha sonra PGM1 niteliklerinin değiştirmek için tuş takımı üzerindeki "501" yazın. Itin Yerine "501" nin "502" yazılması PGM2 Kullanıcı özniteliklerini değiştirmek izin verir. Bir çıkış seçeneği seçildi ise yalnızca bir PGM çıkışı özniteliklerini değiştirebilirsiniz.
  5. Seçtiğin çıktı seçeneğine göre değiştirmek istiyorsunuz öznitelik sayısı itin. Numarası Pushing ne olduğunu bağlı olarak, açık veya kapalı birine niteliği değişecektir. Eğer özniteliklerini değiştirmek yapılır kadar bu tekrarlayabilirsiniz.
Iki programlama modundan çıkmak ve normal çalışma için tuş takımını dönmek için "#" itin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder