27 Haziran 2012 Çarşamba

Dsc Yanlış Alarm Önleme

DSC alarm sistemleri cihazın güvenlik sistemine erişimi sağlayan dört haneli erişim kodu veya bir yakınlık etiketi ile kullanıcılara sunmak. DSC alarm sireni alarmlar önce tuş takımı içine erişim kodu girerek veya giriş ihlali haberdar yetkilileri sahip önlemek için, cihazın okuyucuya yakınlığı etiketi sunarak devre dışı bırakılmalıdır. Otuz saniyeden daha kısa sürede DSC Alarmı devre dışı bırakma.
dsc yanlış alarm önleme
Cihaz "Uyku" modunda ise DCS alarm tuş takımı üzerindeki herhangi bir tuşa basın. Tuş takımı meşgul edebilir silahsızlandırmak önce uyandı gerekiyor. Bir sürekli ses sistem yükleyicisi tarafından programlanan zaman bir miktar için duyulacaktır.


Sürekli tonlu bir alarm olmadan önce alarmı devre dışı bırakın. DSC alarm tuş takımı üzerine dört haneli erişim kodu yazın veya dedektör önüne yakınlık kart atıyor.

Bu erişim verilmemesi anlamına gelen bir iki saniyelik hata sesi duyulur ise "#" tuşuna basın. Tuş takımı ya da bir kez daha yerine, okuyucu önüne dalga proximity kart üzerine yeniden yazarak doğru erişim kodu girdiğinizden emin olun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder