27 Haziran 2012 Çarşamba

Dsc Sorunları Giderme


Defalarca biplemeye gelen güvenlik sistemi durdurmak için Kare tuşu (#) tuşuna basın. "Sistem" veya "Trouble" ışığı yanar olmadığını kontrol edin.

Yıldız tuşu (*) tuşuna basın ve daha sonra 2 numaralı tuşa basın. Bir numara ekranda olup olmadığını veya bir bölge numarası aydınlatılmış olup olmadığına bakın.

Bir 1 numara ekranda görünür veya 1 bölgesi yanıyorsa panel kılavuzuna başına pili değiştirin. 2 aydınlatmalı veya ekranda belirir, sistem elektrik yok. Evinizin elektrik ve kesiciler kontrol edin.

Ev telefonu çevir sesini hatları 3 ya da 4 kadar yanar veya görüntülenen olup olmadığını kontrol edin. Bu sisteme bağlı telefon hattı bir kesinti hem de göstergeleridir. Son zamanlarda kablolu telefon değiştirdik veya DSL yüklü olan varsa, yardım için güvenlik şirketi başvurun. Şirket bir filtre yüklemek veya ayarlarınızı güncellemeniz gerekebilir.

Başka bir numara gösterilir veya yanıyorsa, bu hareket dedektörleri veya diğer sensörleri gibi her türlü kablosuz güvenlik cihazları, bataryaları değiştirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder