26 Haziran 2012 Salı

Dsc Ev Alarm Sistemleri

Alarm sisteminin eve takılmasının sadece güvenliği sağladığına inanmamak lazım. Alarm sistemi evinizdeki sevdiklerinizden başka, malınızı ve anılarınızı da korur, bir daha parayla alamayacağınız bilgiler ya da fotoğrafları da korur. Alarm sistemlerinin çalışma sistemi çok çeşitlidir. İhtiyaca ve sektöre göre farklı şekillerde programlanmış alarm sistemleri vardır. Dsc ev alarm sisteminin genel özelliklerinden bahsedelim.
dsc ev alarm sistemleri
Dsc Ev Alarm Sistemleri
Dsc alarm sistemini evlerde ön plana çıkaran nedir. Yangın, su baskını, doğal gaz gibi durumlarda alarm tetikte olsa da kurulu olmasa da acil durumlarda otomatikman devreye girer. Dsc alarm sistemi piyasadaki en kaliteli ve profesyonel alarm sistemlerinden birisidir.
dsc ev alarm sistemleri
Dsc Ev Alarm Sistemleri
Alarm sisteminin bir yeteneği de şudur. Dsc alarm sisteminde size  2 şifre verilir. 1. şifre alarmı devre dışı bırakmak içindir. 2. şifre de gizli acil kodu göndermek içindir. Bunun anlamı şudur. Dsc alarm sisteminde eve zorla giriş yapılıyorsa, size alarmı devre dışı bırak denirse 2. şifreyi girersiniz. 2. şifrede acil koduyla, gizli bir biçimde sevdiklerinize, üzerindeki kayıtlı numaraları arar ve onları durumdan haberdar eder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder